HeVi-sankarin helpot vegaaniset arkiruokareseptit

Kaipaatko suussasulavan herkullisia, mutta helppoja vegaanisia arkiruokareseptejä? 

Me Ciiyoulla kokosimme sinulle yhteensä 5 herkullista arkiruokareseptiä. Reseptivihkosta löydät myös 2 extrareseptiä viikonloppuherkutteluun! 

Täytä vain tietosi oheiseen lomakkeeseen, niin pääset lataamaan reseptit heti itsellesi ja samalla pääset mukaan Ciiyoun sisäpiiriin, ja saat pari kertaa kuukaudessa sähköpostiisi herkullisia reseptejä sekä vinkkejä ruokahävikin vähentämiseen. Emme täytä sähköpostiasi turhilla viesteillä.

 


Jos olet kiinnostunut vegaanisen ruuan lisäksi myös ruokahävikin vähentämisestä, tämä reseptivihko on juuri sopiva sinulle!

Tiesitkö, että Suomessa heitetään pois ruokaa keskimäärin 20-25 kiloa vuodessa henkilöä kohden?

Yhteensä kotitaloudet heittävät siis ruokaa roskiin yhteensä 120-120 miljoonaa kiloa!Tämän lisäksi suomalaisissa kaupoissa syntyy vuosittain 12-14 kiloa ruokahävikkiä jokaista suomalaista kohden.Herkullisten reseptien lisäksi saat reseptivihkostamme ja liittymällä sisäpiiriimme myös vinkkejä ruokahävikin vähentämiseen.

Me Ciiyoulla haluamme vähentää ruokahävikkiä yhdessä kauppojen, ravintoloiden ja sinun kanssasi

Neljä vuotta sitten oululainen ravintoloitsija päätti, että nyt on aika ottaa järki käteen.

Hän ryhtyi tuumasta toimeen ja alkoi hyödyntää vielä täysin käyttökelpoisia hävikkiin päätyneitä hedelmiä ja vihanneksia osana ravintolan lounastarjontaa.

Nykyään homma toimii niin, että me Ciiyoulla noudamme joka aamu kauppojen ylijäämätuotteet ja jalostamme ne helposti käytettäviksi ja laadukkaiksi herkuiksi.

Tämän jälkeen tuotteet toimitetaan ravintoloihin biokaasulla kulkevalla autolla. Nyt jo moni oululainen kauppa, ravintola ja toivottavasti pian myös sinä on vähentämässä ruokahävikkiä yhdessä meidän kanssamme.

Lataa siis reseptivihko, ja tule mukaan Ciiyoun sisäpiiriin inspiroitumaan herkullisista resepteistä ja vinkeistä ruokahävikin vähentämiseen.

Ciiyou later!