UUDEN AJAN RUOKAA

TUOTTEET

KÄYRÄ KURKKU, VINO PORKKANA, OIKUKAS KESÄKURPITSA, MUTKIKAS MUSTIKKA. ME KÄYTÄMME KAIKEN!

Käsittelemme tällä hetkellä lähinnä hedelmä- ja vihannestuotteita, joiden osalta valikoimamme on monipuolinen ja tyypillisesti sesonkia heijasteleva. Tarjonnasta riippuen hyödynnämme myös muita raaka-aineita. Emme koskaan tee kompromissia laadun suhteen, vaan ammattitaitoinen henkilöstömme tarkastaa raaka-aineet aina huolellisesti käsityönä ennen jatkojalostusta varmistaaksemme niiden ensiluokkaisuuden.

Tuotevalikoimamme vaihtelee jatkuvasti saatavuuden mukaan, ja parhaan näkymän tyypillisiin tuotteisiimme saat galleriasta, kun taas tämän hetken saatavuuden tarkastamisessa sinua palvelee erillinen sivu. Yleisimpiä tuotteita ovat esimerkiksi erilaiset raasteet, pikkelöidyt ja säilötyt vihannekset sekä smoothiet. Tuotteemme ovat täysin kilpailukykyisiä perinteisen tarjonnan rinnalla, siitä vastaa tekemämme tiukka laadunvalvonta.

Haluatko oppia lisää? Ammattitaitoinen ja avulias henkilöstömme kertoo mieluusti lisää, otathan meihin yhteyttä!HEVI IDEAS!


Kurkkaa minkälaisiin annoksiin ja herkkuihin HeVi-sankarin pelastamat hedelmät, vihannekset ja marjat voisivat päätyä - osaksi kauniita ruoka-annoksia erilaisissa muodoissa. Soseeksi, höystöiksi ja öljyiksi. Keitettyinä, höyrytettyitä, pilkottuina ja survottuina. Yhteistä kaikille on, että ne on meillä CiiYou:lla rakkaudella valmistettu.

Alla esimerkki-ideoita missä tuottamiamme raaka-aineita voi hyödyntää!HEVI-SANKARIN HELPOT VEGAANISET ARKIRUOKARESEPTIT

Kaipaatko suussasulavan herkullisia, mutta helppoja vegaanisia arkiruokareseptejä?

Me CiiYoulla kokosimme sinulle yhteensä 5 herkullista arkiruokareseptiä. Reseptivihkosta löydät myös 2 extrareseptiä viikonloppuherkutteluun!

Lue lisää

PELASTETUT HEVIT

Nämä kaverit pääsivät jatkoon. HeVi-sankari ehti pelastaa ne ennen joutumista roskakoriin