TARINA

Me Ciiyoulla pohdimme, että ruokahävikki on aivan sietämätön juttu. Haluamme tehdä asialle jotain ja siksi aloimme 2019 syksyllä kerätä Oululaisten kauppojen ylijäämää ja jalostaa siitä mahtavia uusia herkkuja ravintoloille, kaupoille ja omaan verkkokauppaamme. Samalla kun kaupan hävikki vähenee, saavat kuluttajat uusia elämyksiä tuotteidemme kautta. Ja ilmasto kiittää.

2021 keväällä päädyimme siihen, että pelkästään Oulusta käsin ei pysty kaikkea tekemään. Avasimme Helsinkiin Ciiyoun toisen yksikön. Globaali ruokahävikki on 30% kaikesta tuotetusta raaka-aineesta, joten vähän isommalla kouralla saa vähän enemmän aikaan.

Tavoitteemme on tehdä hyvää ja toivomme, että tähän tavoitteeseen yhtyy yhä useampi yhteistyötaho. Ole aktiivinen ja ota rohkeasti yhteyttä.MUKAAN OSAKSI CIIYOU-PERHETTÄ

"Olemme erittäin tyytyväisiä heidän palveluunsa ja tuotteisiinsa. Heidän tuotteensa ovat erittäin laadukkaita. Olemme iloisia että voimme tehdä heidän kanssaan vastuullista yhteistyötä ruokahävikin minimoimiseksi."

Katja Holm
Toimitusjohtaja

OTA YHTEYTTÄ

Mitä mielessä? Ota meihin rohkeasti yhteyttä, oli mielessäsi sitten yhteistyön aloittaminen, kiinnostus tuotteisiin tai toimintamalliin tai jotain kokonaan uutta! Kerromme mielellämme lisää.

TILAUKSET: info@ciiyou.fi

Sakari Kiviniemi
Toimitusjohtaja
0400 218 775
sakari.kiviniemi@ciiyou.fi

Keittiömme löydät alla olevasta sijainnista. Tervetuloa tutustumaan!OULUN YKSIKKÖ:

info@ciiyou.fi
0413137719
Alasintie 3-7, 90400 OuluHELSINGIN YKSIKKÖ:

helsinki@ciiyou.fi
0401615479
Porkkalankatu 9-11, 00180 HelsinkiVOITTE LÄHETTÄÄ MEILLE VIESTIN MYÖS ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA JA OLEMME TEIHIN PIAN YHTEYDESSÄ