TARINA

Me Ciiyoulla pohdimme, että ruokahävikki on aivan sietämätön juttu. Haluamme tehdä asialle jotain ja siksi aloimme 2019 syksyllä kerätä Oululaisten kauppojen ylijäämää ja jalostaa siitä mahtavia uusia herkkuja ravintoloille, kaupoille ja omaan verkkokauppaamme. Samalla kun kaupan hävikki vähenee, saavat kuluttajat uusia elämyksiä tuotteidemme kautta. Ja ilmasto kiittää.

Homma toimii niin, että me Ciiyoulla noudamme joka aamu kauppojen ylijäämätuotteet ja jalostamme ne helposti käytettäviksi ja laadukkaiksi herkuiksi.

Tämän jälkeen tuotteet toimitetaan asiakkaille biokaasulla kulkevalla autolla. Nyt jo moni oululainen kauppa, ravintola ja toivottavasti pian myös sinä on vähentämässä ruokahävikkiä yhdessä meidän kanssamme.

Tavoitteemme on tehdä hyvää ja toivomme, että tähän tavoitteeseen yhtyy yhä useampi yhteistyötaho. Ole aktiivinen ja ota rohkeasti yhteyttä.



MUKAAN OSAKSI CIIYOU-PERHETTÄ

"Olemme erittäin tyytyväisiä heidän palveluunsa ja tuotteisiinsa. Heidän tuotteensa ovat erittäin laadukkaita. Olemme iloisia että voimme tehdä heidän kanssaan vastuullista yhteistyötä ruokahävikin minimoimiseksi."

Katja Holm
Toimitusjohtaja

OTA YHTEYTTÄ

Mitä mielessä? Ota meihin rohkeasti yhteyttä, oli mielessäsi sitten yhteistyön aloittaminen, kiinnostus tuotteisiin tai toimintamalliin tai jotain kokonaan uutta! Kerromme mielellämme lisää.

TILAUKSET: info@ciiyou.fi


Keittiömme löydät alla olevasta sijainnista. Tervetuloa tutustumaan!



OULUN YKSIKKÖ:

info@ciiyou.fi
0413137719
Alasintie 3-7, 90400 Oulu



HELSINGIN YKSIKKÖ:

helsinki@ciiyou.fi
0401615479
Porkkalankatu 9-11, 00180 Helsinki



VOITTE LÄHETTÄÄ MEILLE VIESTIN MYÖS ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA JA OLEMME TEIHIN PIAN YHTEYDESSÄ